Psykometriikka.fi -sivuston taustalla ovat...

Juho Toivola (www.juhotoivola.fi)

Olen digitalisaation mahdollisuuksista innostunut työpsykologi. Työskentelen yrittäjänä, kouluttajana, neuvonantajana ja konsulttina, sekä rekrytointi- ja henkilöstöpäällikkönä digialan yrityksessä. Psykometriikan peruskäsitteiden ja eri sovellusten laajamittaisempi tunnetuksi tekeminen ja popularisointi on minusta tärkeää, ja siksi päätin perustaa tämän psykometriikka.fi -asiantuntijayhteisön.

Karri-Pekka Kauppinen (www.karripekkakauppinen.fi)

Olen Karri. Olen käytännönläheinen psykologi ja teen töitä innovatiivisten ja järkevien menetelmien parissa. Minua kiinnostaa erilaisten ihmisten kykyjen, persoonallisuuden, motivaation ja luovuuden tutkiminen tieteen ehdoilla. Vahvinta osaamistani on menetelmäkouluttaminen ja henkilöarviointi.

Visa Sarparanta

Hei, olen Visa. Olen työskennellyt psykologina mm. turvallisuuskriittisten organisaatioiden ja monikulttuuristen kysymysten parissa sekä asiakastyössä että tutkivan konsultin roolissa. Yksi psykologian haasteista on inhimillisten ilmiöiden tavoittaminen, kuvaaminen ja arviointi psykologisten menetelmien avulla. Olen itse kiinnostunut ympäristöistä ja tilanteista, joissa perinteisten arviointimenetelmien käyttö ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista: minkälaisia lähestymistapoja voimme tällöin hyödyntää luotettavimman ja ammattimaisen lopputuloksen takaamiseksi?

Miten saan yhteyden tiimiin tai pääsen mukaan?

Laita meille sähköpostia!